Behöver du hyra lokal för konferens, konsert eller fest? Hyr någon av våra lokaler som ligger i centrala Kumla, bara ett par minuters promenad från järnvägsstationen. Adressen är Kvarngatan 18.

Cafédelen:

DSC_0763   DSC_0766   DSC_0770   DSC_0772
Ljus och rymlig lokal med plats för ca 90 personer sittande vid bord, med piano, ljudanläggning samt projektorduk.  Därtill ett stort och välutrustat kök (spis/ugn, microvågsungnar, storköksdiksmaskin, stora kaffebryggare samt kylskåp). Lämplig som festlokal vid större firande.
Priser:
<5  timmar 1000 kr
>5 timmar 1400 kr

Kyrksalen:

DSC_0907
Kyrkolokal med stor scen samt orgel och flygel. Plats för ca 150 personer sittande i bänkar. Kraftfull ljudanläggning samt projektor och projektorduk.
Priser:
<5 timmar 650 kr
>5 timmar 800 kr

Bottenvåningen:

1   2   3   4
Ljusa och fräscha källarlokaler, ett rum med plats för ca 20 personer sittande vid bord, en stor öppen yta för lek, ett kök med spis, kyl/frys och diskmaskin samt ett mindre rum möblerat med soffor och soffbord. Därtill två lokaler för innebandy- och bordtennisspel. Lämplig för barnkalas eller annan mindre sammankomst.
<5 timmar 600 kr
>5 timmar 800 kr

Villkor:

• Priserna ovan är inklusive moms.
  • För samtliga lokaler gäller att de skall städas enligt instruktion innan de lämnas. Depositionsavgift erlägges tills godkänd städning är utförd.
  • Högljudd musik får inte spelas efter kl 23:00 då det kan störa grannarna.
  • Alkoholförtäring är under inga omständigheter tillåten i lokalerna.
  • Hyresgästen har enbart tillträde till de lokaler och inventarier som är förbokade.
  • Rökning är inte tillåten i eller i anslutning till lokalerna.
  • Eventuella skador på lokaler eller inventarier ersätts av hyresgästen.
  • Lokalerna ska vara städade och iordningställda, då hyrestiden är avslutad.
  • Tunnor för sopor och kompost finns vid köksingången.

Kontakt och bokning:
För mer info och bokning, kontakta Eva Fryxell. Tel: 070-209 55 43. Mail: e.fryxell@telia.com