Med vår vision som grund, att Jesus ska bli känd, trodd och efterföljd, så har vi en mängd aktiviteter, möten och kurser som du är varmt välkommen till. Oavsett om du är gammal eller ung, betraktar dig som kristen eller bara är nyfiken på kristen tro, så finns det något för dig.

Gudstjänster

Söndagar kl 10.00 kommer människor till Fylstakyrkan för att fira gudstjänst tillsammans. Barnen är med i början för att sedan gå en trappa ner till sin samling, Barnkyrkan. De lite äldre barnen går till Tweenies. För övriga består gudstjänsten av sång, musik, predikan, berättelser och bön. Välkommen!

Barnkyrkan och Tweenies

I Barnkyrkan och Tweenies träffas barn  och ungdomar under tiden som gudstjänsten pågår. Vi vill att barn och ungdomar ska veta och förstå att de är älskade av Gud!

Bön i kyrkan

Varje onsdag kl 19.00 träffas vi för att be och läsa bibeln tillsammans i kyrkan

Tonår

På fredagskvällar träffas tonårsgruppen i kyrkan och samtalar och hittar på roliga saker tillsammans. Hör av dig till Robin Arvidsson om du vill veta mer.

Tweenies

På fredagskvällar träffas  ett gäng vi kallar tweenies. Vi brukar leka, pyssla, samtala och hitta på roliga saker tillsammans.  Det är för dem som är ungefär mellan 10-13 år.

OnePiece

Varje tisdag kl 17:00 – 18:00 övar vår barnkör – One Piece Kumla. Alla barn från 6 år och uppåt är varmt välkomna. Hör av dig till Simon Ledstam om du vill veta mer, 073-9288577.

Gemenskapsträffar

Varje torsdag kl 14.00 är det gemenskapsträffar i våra olika kyrkor med fika och underhållning av olika slag. Ungefär en gång i månaden träffas vi i Fylstakyrkan. Se kalender för info om när det är!