För tillfället är de flesta av våra samlingar inställda. Se kalendern för aktuella samlingar
Med vår vision som grund, att Jesus ska bli känd, trodd och efterföljd, så har vi en mängd aktiviteter, möten och kurser som du är varmt välkommen till. Oavsett om du är gammal eller ung, betraktar dig som kristen eller bara är nyfiken på kristen tro, så finns det något för dig.

Gudstjänster

Söndagar kl 10.00 kommer människor till Fylstakyrkan för att fira gudstjänst tillsammans. Barnen är med i början för att sedan gå en trappa ner till sin samling, Barnkyrkan. De lite äldre barnen går till Tweenies. För övriga består gudstjänsten av sång, musik, predikan, berättelser och bön. Välkommen!

Barnkyrkan

I Barnkyrkan träffas barn  0-9 år. Vi lär oss Bibelberättelser, sjunger, leker och pysslar tillsammans. Vi vill att barnen ska veta och förstå att de är älskade av Gud! Hör av dig till Emely Levin om du vill veta mer, 073-5723361.

Bön i kyrkan

Varje onsdag kl 19.00 träffas vi för att be och läsa bibeln tillsammans i kyrkan

Öppen Mötesplats

På tisdagar 9.30-18.00 står kyrkans dörrar öppna för den som vill komma och umgås, prata eller fika en stund. Se startsida för att se program. Kyrksalen är öppen för stillhet. Alla är välkomna!

Tonår

Någon fredagskväll i månaden träffas tonårsgruppen i kyrkan och samtalar och hittar på roliga saker tillsammans. Hör av dig till Josefin Hermansson, 070-2737997, om du vill veta mer.

Tweenies

Någon fredagskväll i månaden träffas  ett gäng vi kallar tweenies. Vi brukar leka, pyssla, samtala och hitta på roliga saker tillsammans.  Det är för dem som är ungefär mellan 10-13 år. Hör av dig till Josefin Hermansson, 070-2737997, om du vill veta mer.

OnePiece

Varje tisdag kl 17:00 – 18:00 övar vår barnkör – One Piece Kumla. Alla barn från 6 år och uppåt är varmt välkomna. Hör av dig till Simon Ledstam om du vill veta mer, 073-9288577.

Gemenskapsträffar

Varje torsdag kl 14.00 är det gemenskapsträffar i våra olika kyrkor med fika och underhållning av olika slag. Ungefär en gång i månaden träffas vi i Fylstakyrkan. Se kalender för info om när det är!