Med vår vision som grund, att Jesus ska bli känd, trodd och efterföljd, så har vi en mängd aktiviteter, möten och kurser som du är varmt välkommen till. Oavsett om du är gammal eller ung, betraktar dig som kristen eller bara är nyfiken på kristen tro, så finns det något för dig.

Gudstjänster

Söndagar kl 10.00 kommer människor till Fylstakyrkan för att fira gudstjänst tillsammans. Barnen är med i början för att sedan gå en trappa ner till sin samling, Löfteslandet. De lite äldre barnen går till Tweenies. För övriga består gudstjänsten av sång, musik, predikan, berättelser och bön. Välkommen!

Barnens Gudstjänst – Löfteslandet

Barnen börjar tillsammans med de vuxna i gudstjänsten uppe i kyrksalen. Sedan fortsätter de med Löfteslandet, pyssel eller lek nere i källaren. Våren 2020 ser programmet ut så här:
2 februari: Samuel
9 februari:
Film om David
16 februari:
Skojtajm
23 februari:
Det förlorade fåret, myntet och den förlorade sonen
1 mars:
Gudstjänst för alla åldrar med OnePiece Kumla
8 mars:
Barmhärtig samarit
15 mars:
Jesus i templet
22 mars:
Brödundret
29 mars:
Skojtajm
5 april:
Påsk/nattvard
12 april:
Inget Löftesland
19 april: Gudstjänst för alla åldrar
26 april:
 Inget Löftesland (OnePiece sjunger i Johanneskyrkan)
3 maj:
 Första församlingen
10 maj: Sommarfest vid Kumlasjön 15.00

Bön i kyrkan

Varje onsdag kl 19.00 under våren 2020 träffas vi för att be och läsa bibeln tillsammans i kyrkan

Öppen Mötesplats

På tisdagar 9.30-18.00 står kyrkans dörrar öppna för den som vill komma och umgås, prata eller fika en stund. Se startsida för att se program. Kyrksalen är öppen för stillhet. Alla är välkomna!

Tonår

I nuläget hänvisar vi till Pingstkyrkans ungdomsverksamhet LIFE på fredagkvällar kl 19.00

Tweenies

Under våren 2020 kommer vi att träffas några fredagkvällar med ett gäng vi kallar tweenies. Det är för dem som är ungefär mellan 10-13 år. Hör av dig till Josefin 0702737997 om du vill veta mer.

Vi träffas:

14 februari i Nävestakyrkan, Ekeby (Hör av dig för samåkning dit)

13 mars

OnePiece

Varje tisdag kl 17:00 – 18:00 övar vår barnkör – One Piece Kumla. Alla barn från 6 år och uppåt är varmt välkomna.

Gemenskapsträffar

Varje torsdag kl 14.00 är det gemenskapsträffar i våra olika kyrkor med fika och underhållning av olika slag. Ungefär en gång i månaden träffas vi i Fylstakyrkan. Se kalender för info om när det är!