Med vår vision som grund, att Jesus ska bli känd, trodd och efterföljd, så har vi en mängd aktiviteter, möten och kurser som du är varmt välkommen till. Oavsett om du är gammal eller ung, betraktar dig som kristen eller bara är nyfiken på kristen tro, så finns det något för dig.

Gudstjänster

Varje söndag kl 10.o0 kommer ett sjuttiotal människor till Fylstakyrkan för att fira gudstjänst tillsammans. Barnen är med i början för att sedan gå en trappa ner till sin samling, Löfteslandet. De lite äldre barnen går till Bibelgruppen. För de vuxna består gudstjänsten av sång, musik, predikan, berättelser och bön. Välkommen!

Barnens Gudstjänst – Löfteslandet

Barnen börjar tillsammans med de vuxna i gudstjänsten uppe i kyrksalen. Sedan fortsätter de med Löfteslandet, pyssel eller lek nere i källaren. Våren 2019 ser programmet ut så här:

17 feb: Inget Löftesland
24 feb:
Inget Löftesland
3 mars: Jesus möter människor – Bartimaios
10 mars: Gudstjänst för alla åldrar
17 mars: Husbyggarna
24 mars: Film
31 mars: Det förlorade fåret
7 april: Inget Löftesland
14 april: Gudstjänst för alla åldrar
21 april: Inget Löftesland
28 april: Petrus och ängeln
5 majHimlen/Himmelsfärden
12 maj: Inget Löftesland
19 maj: Inget Löftesland
26 maj: Gudstjänst för alla åldrar

Öppna förskolan

För de små barnen och deras föräldrar. Välkommen till Öppna Förskolan på tisdagar 13:30-16:00. Vi leker, har sångsamling och fika. Kom och var med!

Öppen Mötesplats

På tisdagar 14.00-17.00 står kyrkans dörrar öppna för den som vill komma och umgås, prata eller fika en stund. Kyrksalen står öppen för stillhet. Alla är välkomna!

Tonår

Tillsammans med Johanneskyrkan och Pingstkyrkan har vi tonårssamlingar varje fredagskväll.