Med vår vision som grund, att Jesus ska bli känd, trodd och efterföljd, så har vi en mängd aktiviteter, möten och kurser som du är varmt välkommen till. Oavsett om du är gammal eller ung, betraktar dig som kristen eller bara är nyfiken på kristen tro, så finns det något för dig.

Gudstjänster

Varje söndag kl 10.o0 kommer ett sjuttiotal människor till Fylstakyrkan för att fira gudstjänst tillsammans. Barnen är med i början för att sedan gå en trappa ner till sin samling, Löfteslandet. De lite äldre barnen går till Bibelgruppen. För de vuxna består gudstjänsten av sång, musik, predikan, berättelser och bön. Välkommen!

Barnens Gudstjänst – Löfteslandet

Barnen börjar tillsammans med de vuxna i gudstjänsten uppe i kyrksalen. Sedan fortsätter de med Löfteslandet, pyssel eller lek nere i källaren. Hösten 2019 ser programmet ut så här:
8 sept: FEST
15 sept:
Församlingen
22 sept: Paulus del 1
29 sept: Inget Löftesland
6 okt: Gudstjänst för alla åldrar
13 okt: Paulus del 2
20 okt: Mission
27 okt: Andens frukter
3 nov: Film – Ester
10 nov: Kärlekens lov
17 nov: Psaltaren
24 nov: Herren är min herde
1 decFilm – The Star
8 dec: Julpyssel och Luciaövning
15 dec: Gudstjänst för alla åldrar

Öppen Mötesplats

På tisdagar 14.00-17.00 står kyrkans dörrar öppna för den som vill komma och umgås, prata eller fika en stund. Kyrksalen står öppen för stillhet. Alla är välkomna!

Tonår

I nuläget hänvisar vi till Pingstkyrkans ungdomsverksamhet LIFE på fredagkvällar kl 19.00

OnePiece

Varje tisdag kl 17:00 – 18:00 övar vår barnkör – One Piece Kumla. Alla barn från 6 år och uppåt är varmt välkomna.

OnePiece Mini

För de mindre barnen (4-5) år har vi också en barnkör. Vi övar kl 17:15-17:45 på tisdagar