Trettondagsfest

by Eva Fryxell

På trettondagens eftermiddag möttes vi för att sjunga julens sånger under temat ”Det strålar en stjärna” . Det blev en härlig eftermiddag med medverkan av både unga och gamla. Efter sångstunden i kyrkan gick vi till församlingsvåningen för att få del av ett fantastiskt knytkalas. Det fanns något att äta för alla smaker. Samlingen avslutades […]

In Principio Creavit Deus Caelum Et Terram

Rice in Asia

Sic enim dilexit Deus mundum ut Filium suum unigenitum daret ut omnis qui credit in eum non pereat sed habeat vitam aeternam. In principio creavit Deus caelum et terram. Et cognoscetis veritatem et veritas liberabit vos.

Omnes Enim Peccaverunt Et Egent Gloriam Dei (No Sidebar)

The Third Day

Propterea sicut per unum hominem in hunc mundum peccatum intravit et per peccatum mors et ita in omnes homines mors pertransiit in quo omnes peccaverunt. Sic enim dilexit Deus mundum ut Filium suum unigenitum daret ut omnis qui credit in eum non pereat sed habeat vitam aeternam.

Post with Multiple Pages

Bible Wide

Sic enim dilexit Deus mundum ut Filium suum unigenitum daret ut omnis qui credit in eum non pereat sed habeat vitam aeternam. Omnis enim quicumque invocaverit nomen Domini salvus erit. Et ait faciamus hominem ad imaginem et similitudinem nostram et praesit piscibus maris et volatilibus caeli et bestiis universaeque terrae omnique reptili quod movetur in terra.

Here is the First Post

Wheat